dimecres, 21 de març del 2007



Ahir dimarts vam signar l'acord amb el Bisbat per la futura adquisició del casal de la Font d'en Fargues com a equipament públic de l'Ajuntament. Ahir va ser un dia emotiu i important, tal com ens va recordar el Josep Maria, per tota la gent que al barri de la Font d'en Fargues ha lluitat per aconseguir la dignificació d'aquest espai i que això permeti seguir sent al Casal un referent de les activitats del barri i un estrany exemple de com un Casal pot donar vida a gent de diverses generacions.
Dissabte 24 a les 17.00 es celebrarà la festa de presentació del projecte de remodelació del Casal i celebrarem aquest èxit de totes i tots. És possible que com diu el Pau, el Casal ja no sigui el mateix, però també és cert que el Casal té futur i que l'acord d'ahir permetrà al barri de la Font d'en fargues disfrutar d'un espai cívic i cultural de molt nivell. El moviment associatiu del barri de la Font d'en Fargues té clar perquè lluita, ahir va aconseguir un èxit. Esperem que molt aviat en celebrem d'altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Trucaré a la SGAE i et cobraran el cànon per la Foto..:P D'on l'has tret? jajaja

Quan dic que no serà el mateix ho dic sabent que és una gran al·legria però, alhora, no tant segur que és una gran al·legria...Se que no se'm deu entendre massa...

Ahir es va donar un dels passos més importants a la història del Casal però, crec que per a la meva generació, el Casal deixarà de ser el que representava.

A més, el tall de 2 anys en un jove són moltS! Potser estic de brigadista col·laborant a Guatemala....xDDD

Bé, res, que en el fons és que tinc una doble sensació de tristesa per què perdo el Casal però d'alegria per què guanyo un casal...

PAU
PS=Canvieu la cap de llista:P