divendres, 4 de novembre del 2022

4 ANYS DE PRESIDENT DE L'AVV DEL POBLENOU

 


Dimecres vam celebrar l’assemblea de l’AVV del Poblenou. Un dels punts que tocava era la renovació de la junta de l’entitat. Després de 4 anys, vaig deixar de ser president de l’AVV del Poblenou per passar a ser...vicepresident. Ja ho veieu, dient això ja veieu que en cap cas es tracta d’una marxa de l’entitat, al revés, és el compromís de seguir aportant coses a un projecte que enguany celebra el seu 50è aniversari. Plego perquè he acabat un mandat i hi ha dos motius que són importants. El primer és que crec que és bo afavorir renovacions i buscar models diferents de lideratge i el segon motiu és que la meva vida és intensa en tots els àmbits i baixar una mica el ritme en un dels meus àmbits no és cap mala decisió.

Parlava de noves maneres de fer i nous lideratges. I en aquest sentit confesso que estic molt content que la Teresa Nuñez hagi assumit la responsabilitat de ser la nova presidenta de l’entitat. Pel que em sembla la segona presidenta després de la Marta Continente ara ja fa uns quants anys. La Teresa és veïna del barri, però no fa molts anys que hi viu, mestra i per sona molt inquieta social i culturalment. Estic convençut que farà una molt bona feina i que aportarà una visió diferent a l’entitat.

Tot i que com deia la meva vida personal i social és força intensa vull continuar compromès amb l’AVV del Poblenou. No puc entendre una vida sense prendre partit per intentar millorar la nostra societat. I en aquest sentit crec que l’AVV, amb totes les seves limitacions, ha estat al llarg d’aquests 50 anys un referent per construir un barri millor. Dimecres vam escollir una junta amb 14 membres i amb algunes persones col·laboradores que afrontarà projectes tan importants com el pla comunitari Apropem-nos, el seguiment de projectes urbanístics tan importants com el 22@ o Glòries, comissions de dones, salut o medi ambient, l’edició de la revista que acaba de guanyar un Premi Sant Martí, el treball dins la Taula d’Equipaments, l’organització d’activitats culturals, xerrades... Al Poblenou l’AVV no ho fa tot, ni fa res sols, però sí que és una peça fonamental en la construcció d’un barri molt ric en moviments associatius i reivindicacions. Aquesta diversitat d’experiències és fonamental, perquè tothom trobi l’espai on es sent més còmode lluitant pel Poblenou, i també és important aconseguir consensos per poder tirar endavant projectes que podem compartir.

Demà dissabte compartirem el sopar de celebració dels 50 anys de l’AVV i després seguiré intentant aportar una mica de feina a aquest projecte que crec necessari. I per cert si us animeu a participar, ja ho sabeu, us esperem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que seguiràs aportant bones idees i propostes.

Anònim ha dit...

Suport i felicitacions a la Teresa Núñez. Companya de temps d'escola. Ho farà molt bé!!!!

Haiden Hays ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.