diumenge, 9 de desembre de 2007

Acord a Horta-Guinardó

Hem aprovat el nou Pla d'Actuació del Districte d'Horta-Guinardó pel 2007-2011, amb els vots favorables del PSC, d'ICV-EUiA i d'ERC. El document definitiu és un exercici d'ambició i responsabilitat, fet des de la participació i els principis de l'equip de govern. Avui vull destacar el vot favorable d'ERC. Hem superat amb bona nota l'objectiu d'aprovar el PAD més enllà de l'equip de govern. La capacitat d'entesa entre l'equip de govern del Districte i ERC és força bona. L'acord ha estat possible perquè hem posat per davant el debat seriós sobre propostes concretes. Ha estat un debat intens, discret i sobre propostes concretes pels nostres barris. Aquest és un bon precedent per seguir treballant durant el mandat. Aquesta capacitat d'acord crec que ha estat ben valorada per les entitats, primer perquè tenim un bon document de PAD i en segon lloc perquè una majoria àmplia en els temes més importants del Districte (PAD i pressupost) permet treballar millor i fer menys teatre.

2 comentaris:

CresceNet ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

Hola Pere, sóc una veïna del barri de la Font d'en Fargues afectada pel pla del Parc dels Tres Turons. Necessito poguer fer un seguiment més acurat i al dia d'aquets progressos, dades com el calendari d'actuació per dur a terme el projecte, saber quin és l'equip tècnic encarregat, etc... Em podries orientar a on i a quí puc adreçar-me? Gràcies
mhidalga@hotmail.com